Overige donaties Collecte afdragen
Kerk in actie Protestantse Kerk

Stop honger in Oost-Afrika. Geef voor noodhulp!

In Ethiopië

Drie jaar lang viel er geen druppel in landen als Ethiopië en Kenia. Mensen stierven van de honger. Nu valt er regen, maar de grond is zó uitgedroogd dat het water niet wegzakt. Juist hier leven de meeste mensen van landbouw en veeteelt. Via het programma noodhulp leert Kerk in Actie mensen om zich met slimme landbouwtechnieken aan te passen aan het klimaat. Trainingen in ondernemerschap en sparen helpen om een buffer te hebben in moeilijke tijden.

Steun dit programma met jouw gift!

Hoevaak wil je steunen?

Met welk bedrag wil je steunen?


Kies een ander bedrag

iDeal

Door dit formulier te versturen, geef je toestemming aan de Protestantse Kerk (Joseph Haydnlaan 2a, 3533AE te Utrecht, Incassant ID: NL12ZZZ12345670000) voor het sturen van een incasso-opdracht naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag je bank naar de voorwaarden).

Met jouw donatie steunen wij het werk van honderden kerken en organisaties in Nederland en in de rest van de wereld. Jij helpt ons en onze partners om mensen tot hun recht te laten komen en toekomstperspectief te geven. Samen zijn we Kerk in Actie. 

De Protestantse Kerk in Nederland (met alle plaatselijke gemeenten en diaconieën) is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Geef je een gift aan de Protestantse Kerk, kerk in actie of Jong Protestant? Dan mag je dit bedrag aftrekken van de inkomstenbelasting. Als ontvangende instelling zijn wij vrijgesteld van schenk- en erfbelasting.