Collecte afdragen
Protestantse Kerk

Steun Voorlichting en vaktraining voor Venezolaanse vluchtelingen

Hoevaak wil je steunen?

Met welk bedrag wil je steunen?

Kies een ander bedrag

iDeal

Door dit formulier te versturen, geef je toestemming aan de Protestantse Kerk (Joseph Haydnlaan 2a, 3533AE te Utrecht, Incassant ID: NL12ZZZ12345670000) voor het sturen van een incasso-opdracht naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag je bank naar de voorwaarden).

Met uw donatie steunen wij het werk van honderden kerken en organisaties in Nederland en in de rest van de wereld. U helpt ons en onze partners om mensen tot hun recht te laten komen en toekomstperspectief te geven.

De Protestantse Kerk in Nederland (met alle plaatselijke gemeenten en diaconieën) is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Geeft u een gift aan de Protestantse Kerk, kerk in actie of Jong Protestant? Dan mag u dit bedrag aftrekken van de inkomstenbelasting. Als ontvangende instelling zijn wij vrijgesteld van schenk- en erfbelasting.